sursa foto:  stiripesurse.ro

Lia Olguța Vasilescu a răbufnit: ‘Vela, aruncă la coș ordonanțele militare că slujbașii statului nu le aplică’

Fost ministru al Muncii și primar al Craiovei, Lia Olguța Vasilescu a răbufnit pe pagina de socializare, după ce Direcția de Sănătate Publică Dolj a amendat Salubritate Craiova, pentru că folosește un dezinfectant care ar fi neconform.

Paradoxal, dezinfectantul respectiv are aviz de la Ministerul Sănătății până în 2024.

Decizia DSP Dolj a fost luată în urma unei reclamații făcute de „un reclamagiu de profesie”, susține Olguța Vasilescu.

Hal de institutii! Un reclamagiu de profesie convinge DSP sa isi retraga avizul dat Salubritatii craiovene pentru un dezinfectant, ca altfel ramane impotent si femeile din bloc infertile si se imbolnavesc animalutele si pestisorii locatarilor! Dezinfectantul e folosit in toata Europa, are aviz de la Ministerul Sanatatii pana in 2024 si era stropit pe scarile blocurilor de catre societate in conformitate cu ordonanta militara data zilele trecute.

DSP aproba initial, apoi amendeaza societatea ca a folosit dezinfectantul recomandat de ea 😳 si, prin viu grai, functionarii DSP spun ca le e frica de plangeri penale, iar societatile care solicita avize nu trebuie sa ia de bun chiar tot ce scriu ei acolo, ca ei recomanda, dar fiind recomandare se pot razgandi oricand. 🤬 Vela, arunca la cos ordonantele militare ca slujbasii statului nu le aplica fiindca, mai rau decat de coronavirus, se teme un reclamagiu ca ramane impotent daca nu sta dracului o ora in casa, cat ii recomanda societatea care face dezinfectia…”, a scris, pe Facebook, Olguța Vasilescu.

Cazul a fost făcut public de directorul Salubritate Craiova, Mihai Butari

Este inadmisibil așa ceva!!!
Aceeași structura din cadrul Ministerului Sănătății care aproba folosirea unei substanțe biocide avizate, câteva zile mai târziu amendează Salubritate Craiova, pe motiv că dezinfectantul folosit este neconform!
Da! Ați înțeles bine!! În data de 25.03.2020, Salubritate Craiova a solicitat și obținut acordul din partea DSP DOLJ, pentru folosirea substanței dezinfectante Aldezin, substanță biocidă (cls. TP4), ce deține aviz valabil din partea Ministerului Sănătății până în 2024!! La nici 10 zile mai târziu, suntem amendați pentru folosirea unui produs neconform!!! Las și eu aici câteva imagini, împreună cu dezamăgirea și regretul că am avut îndrăzneala să mă bazez pe statul roman în această perioadă!”, a dezvăluit, vineri, Butari.

Vezi și Aplauze pentru Marcel Vela! Șeful MAI a rezolvat problema în timp-record

Premierul Ludovic Orban, reacție pentru Bugetul.ro: ‘Analizăm’

EXCLUSIV Sunt vizați toți românii care stau la bloc! Singura condiție cu care administratorul vă poate face public numele la avizier

Nu este disponibilă nicio descriere pentru fotografie.

 

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare