sursa foto:  stiripesurse.ro

Lia Olguța Vasilescu, după ce vijeliile și inundațiile au lovit Craiova: Au fost primite 103 apeluri pe telefonul cetățeanului

Primarul Craiovei, Lia Olguța Vasilescu, a prezentat un bilanț al zilei de sâmbătă, după ce vijeliile și inundațiile au lovit Craiova.

Edilul craiovean a precizat că pe telefonul cetățeanului au fost primite 103 apeluri.

„Bilanțul zilei:

Până la ora 22.30, au fost primite 103 apeluri pe tel. cetateanului si telefonul dispeceratului PLC. Foarte multe apeluri nu au putut fi preluate, însă, din cauză că s-a sunat în permanență.

Au fost 53 de pomi căzuți și care au blocat artere de circulație, fără a pune la socoteală alți copaci din parcuri sau care nu au obturat căile de acces, 28 de străzi inundate dintre care 4 avariate la nivelul asfaltului, 22 acoperișuri de bloc căzute, 36 de autoturisme avariate din cauza pomilor căzuți și a acoperișurilor prăbușite, 2 stâlpi de iluminat au fost retezați de vânt, 11 mașini au rămas blocate in apă.

Din verificările Poliției Locale niciunul dintre acoperișuri nu avea autorizație de construire. Toate erau ilegal executate.

Și la această oră echipajele noastre sunt in teren, atât cele de la RAADPFL care adună resturi vegetale de pe căile de acces blocate, cât și cele de la Salubritate care curăță străzile și pasajele sau de la Poliția Locală.

Pe toată durata zilei, echipajele ISU au fost alături de noi și au sprijinit cetățenii afectați de inundații și vijelie.

Le mulțumesc tuturor, mai ales că pentru noi activitatea nu s-a terminat și continuă și zilele următoare până la remedierea tuturor pagubelor!”, a transmis Olguța Vasilescu.

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare