sursa foto:  stiripesurse.ro

Lia Olguța Vasilescu o desființează pe Violeta Alexandru: Nu o convinge nimeni să citească Legea pensiilor și să nu mai bată câmpii?

O declarație de-a ministrului Muncii, Violeta Alexandru, a scos-o din sărite pe Olguța Vasilescu, fostă șefă a Muncii.

După ce Alexandru a declarat că vrea să facă o modificare privitoare la dreptul oamenilor de a-și cumpăra vechine în muncă, Olguța Vasilescu a făcut-o praf pe șefa Muncii.

Doamne fereste! E deja de un an ministru si nu a citit legea pensiilor inca! De un an se plange de inechitatile care sunt deja corectate! Iar ea trebuia sa aplice noua lege si sa se apuce de recalculare de 6 luni!!!

Acum vorbeste de cumpararea anilor de vechime pentru pensie care deja e in vigoare de cativa ani… Sunt mii de pensionari care au beneficiat de acest drept! Chiar nu o convinge nimeni sa citeasca legea pensiilor si sa nu mai tot bata campii? Incredibil cata incompetenta! 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️”, a scris Olguța Vasilescu, pe Facebook.

Iată ce a declarat Violeta Alexandru

Prima modificare pe care aş intenţiona să o fac este legată de posibilitatea oamenilor de a-şi cumpăra, de a putea recupera din spate perioade pentru care nu au contribuit. Ar fi o potenţială modificare pe care o voi pune în dezbatere publică, voi vedea reacţiile şi apoi voi decide”.

Vezi și

SURSE Lovitură de teatru! Nu Ciprian al lui Napi l-a ucis pe Emi Pian! Un alt membru al clanului Rinu, suspectat!

A început destrămarea PNL?! Revoltă în partid după alianța cu USR-PLUS

SURSE Cine l-ar fi ucis pe Emi Pian – Este membru al unui clan care acționează în Colentina

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare