sursa foto:  Vocea Botosani

Lider de sindicat: Colegii au nemulțumiri mai mult decât legitime și așteaptă soluții mult mai clare și mai coerente

Marius Nistor, președintele Federației ”Spiru Haret” a declarat că profesorii așteaptă soluții mult mai clare și mai coerente.

„Prelungirea negocierilor pe o perioadă pe atât de îndelungată, declarații contradictorii din partea Executivului, acuzații gratuite lansate în spațiul public au agravat și mai mult situația tensionată din sistem. Colegii au nemulțumiri mai mult decât legitime și așteaptă soluții mult mai clare și mai coerente. Referitor la OUG, atâta vreme cât nu există un acord din partea membrilor de sindicat nu se poate vorbi de acceptarea sau respingerea ei și răspunsul a venit zdrobitor din teritoriu, din partea colegilor noștri. Nu sunt acceptate de colegii noștri”, a declarat Marius Nistor, duminică.

„Este un mare semn de întrebare vizavi de dorința reală a politicienilor. Seamănă cu o lipsă a dorinței de a-și asuma un astfel de reper. S-au dus vremurile când Guvernul negocia strict cu liderii de sindicat și atâta tot. Acum negocierea se poartă într-un anume fel direct cu cei care sunt în cancelarii, în acțiuni de protest”, a mai spus Marius Nistor

Peste 75% din corpul profesoral se află în grevă.

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare