sursa foto:  ziare.com

Lider PNL: ‘E foarte important să aflăm adevărul și să știm ca pe viitor să înțeleagă toată lumea că statul român este protejat de anumite instituții și cetățeanul român poate să se bazeze pe aceste instituții’

Deputatul PNL Gheorghe Pecingină susține că Autoritatea Națională de Reglementare în domeniul Energiei(ANRE) trebuia inclusiv să aibă o activitate de prevenție pentru a nu se ajunge la problema facturilor supraîncărcate.

Gheorghe Pecingină (PNL), pe B1 TV: ANRE trebuia să aibă și activitate de prevenție pentru a nu exista acele probleme cu facturile supraîncărcate la electricitate și gaze

 

Deputatul liberal este autorul propunerii de a fi creată o comisie parlamentară care să ancheteze problemele din energie.

„Eu am propus acest lucru pentru că mi s-a părut că anumite autorități ale statului nu își fac treaba, în speță ANRE, pe o problemă care risca să degenereze și care a creat multe probleme la nivel național și nu numai, dar la nivel național această autoritate avea rolul să verifice și să supravegheze, să aibă și activitate de prevenție pentru a nu exista acele probleme cu facturile supraîncărcate la electricitate și gaze. E bine să știm adevărul.

Nu contează vinovații ce culoare politică au sau dacă au culoare politică. E foarte important să aflăm adevărul și să știm ca pe viitor să înțeleagă toată lumea că statul român este protejat de anumite instituții și cetățeanul român poate să se bazeze pe aceste instituții. E foarte important din punctul meu de vedere. Nu contează coloratura politică sau jocul politic”, a declarat Gheorghe Pecingină,  joi, pe B1 TV, la Actualitatea cu Tudor Mușat.

Referitor la acuzațiile care vin dinspre PSD, el a spus:

„Cumva, cineva încearcă acum să se acopere sau să demonstreze într-un fel că nu pot să se țină de promisiunile electorale. Într-adevăr, e mai greu când ești la guvernare decât în opoziție și trebuie să pui în practică promisiunile, iar când nu poți, poți să găsești sau încerci să găsești scuze”.

„Coaliția nu dă semnale că ar avea fricțiuni interne. Într-adevăr, lideri și poate chiar și eu uneori, și alți colegi de ai mei, și din PSD, avertizăm pe anumite probleme care poate nu pică bine partenerilor de coaliție, dar asta nu înseamnă că coaliția nu funcționează. Până la urmă, scopul e să funcționeze și să producem și să livrăm românilor ce le-am promis”, a adăugat Gheorghe Pecingină, informează b1tv.ro

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare