Lider PSD, atac dur la PNL: ‘Nu poți lua decizii coerente în Palatul Victoria printre sticle de whisky și fum de trabuc’

Liderul deputaților PSD, Alfred Simonis, a declarat că: ”Guvernul PNL a produs numai aberțţii legislative” și a spus că nu pot fi luate decizii coerente în Palatul Victoria „printre sticle de whisky și fum de trabuc”.

„E concurs de influenţe în guvernarea PNL! Lupta se dă, mai nou, între guvernarea sub influenţa sponsorilor partidului şi luarea deciziilor sub influenţa alcoolului. Devine din ce în ce mai clar de ce, de 8 luni, Guvernul PNL a produs numai aberaţii legislative. Pur şi simplu nu poţi lua decizii coerente în Palatul Victoria printre sticle de whisky şi fum de trabuc, nu poţi produce legi corecte sorbind din „ceşcuţă” coniac de colecţie”, a susţinut Simonis într-o postare pe Facebook.

Potrivit deputatului, „toată România, mai puţin preşedintele Iohannis, l-a văzut pe Orban petrecând, în plină pandemie, sfidând orice regulă de bun simţ”.

„Mă aştept ca preşedintele Iohannis să iasă rapid în declaraţii publice şi să înfiereze PSD pentru beţiile PNL!”, a adăugat Simonis.

Citește și:

EXCLUSIV Cutremur între Servicii! Șeful SPP câștigă dublu față de șeful SRI! Salariul generalului Pahonțu a explodat în ultimul an fiscal declarat

Lovitură devastatoare pentru Academia Română! Sume de bani încasate într-un mod de-a dreptul șocant

Nelu Tătaru a dat lovitura! Afacerea soției sale aduce familiei sume impresionante

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare