sursa foto:  facebook

Liderul AUR, George Simion, a dat cărțile pe față: Sunt un mic dictator! Vă spun că nu mișcă nimeni în AUR fără ca eu să știu

Președintele AUR, Geroge Simion, a transmis în emisiunea ”Punctul culminant” de la România Tv, referitor la faptul că se spune despre el că este un mic dictator, că acest lucru este adevărat, subliniind faptul că nu mișcă nimeni în AUR fără ca el să știe.

 

 

George Simion a intervenit la emisiunea ”Punctul culminant”, moderată de Victor Ciutacu, pentru a răspunde acuzelor conform cărora el și alți membri din AUR ar fi oferit locuri eligibile pentru profesori și sindicaliști, la viitoarele alegeri .

”Singurul din spațiul public căruia i-am oferit un loc eligibil este Victor Ciutacu. Este o glumă, evident. La fel de slabă ca și acuzele care ni se aduc. Vreu să fiu foarte clar, nu am oferit niciun loc eligibil niciunui sindicalist. Și nu doar eu. Nimeni de la AUR nu a avut astfel de discuții și nu va avea”, a declarat George Simion.

Întrebat dacă este sigur că altcineva din AUR nu ar fi oferit astfel de locuri eligibile, Simion a reacționat prompt și a explicat de ce nu este posibil un astfel de scenariu.

”Mi se spune că sunt un mic dictator, că eu conduc cu o mână de fier. Așa e! Și de aceea vă spun că nu mișcă nimeni fără ca eu să știu. Repet, este exclus la AUR să ofere locuri eligibile sindicaliștilor sau profesorilor. Nu vreau ca AUR să fie văzut ca Bau-Bau de serviciu în toată treaba asta, așa cum încearcă unii”, a precizat Simion, conform romaniatv.net

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare