sursa foto:  psnews.ro

Liderul USR, despre susținerea lui Nicușor Dan la o nouă candidatură: Pentru 2024 este încă devreme

Liderul formațiunii USR, Cătălin Drulă, a transmis marți la  TVR Info, despre susținerea lui Nicuşor Dan la o nouă candidatură pentru un al doilea mandat la Primăria Capitalei, că este încă devreme de discutat, însă este o decizie pe care o ia împreună cu colegii din partid, punctând de altfel că va conta performanţa și opțiunile reale ale Bucureștiului.

 

 

 

„Noi nu am rupt legăturile cu domnul Nicuşor Dan niciodată. De altfel, am fost unul dintre cele două partide. Dumnealui a ajuns primar al Bucureştiului susţinut de USR şi PNL Bucureşti. Este încă devreme pentru acest moment (întrebat dacă l-ar mai susţine o dată – n.r.). Văd şi unele lucruri care nu s-au întâmplat în Bucureşti de 10 sau 15 ani. De exemplu, asanarea finanţelor oraşului. Recent a anunţat că am scăpat, în sfârşit de datorii. Noi facem parte dintr-o coaliţie de guvernare locală la Bucureşti, alături de PNL. Avem încă o colaborare. De asta nu şi-a retras PNL susţinerea pentru domnul Nicuşor Dan”, a declarat Cătălin Drulă, întrebat marţi la TVR Info dacă USR va avea candidat propriu la Primăria Capitalei sau îl va susţine tot pe Nicuşor Dan pentru un al doilea mandat.

El a adăugat că este încă devreme ca USR să ia o decizie acum cu privire la candidatul la PMB, însă în niciun caz nu va lăsa Bucureştiul, din nou, „pe mâna Gabrielei Firea”.

„Pentru 2024 este încă devreme şi este o decizie pe care o iau împreună cu colegii mei din partid, bazată pe performanţă, pe perspective şi pe ce opţiuni reale are Bucureştiului. În niciun caz nu lăsăm Bucureştiul pe mână Gabrielei Firea, din nou”, a conchis liderul USR, conform news.ro

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare