sursa foto:  B1.ro

Liviu Dragnea are planuri mari! Cum ar putea scăpa de la Rahova

Liviu Dragnea încearcă din răsputeri nu doar să-și limiteze șederea în spatele gratiilor, ci să părăsească definitiv și cât mai repede instituția care i-a fost casă în ultima perioadă.

Șansele ca acesta să revină la viața sa de zi cu zi sunt mari, mai ales că avocații fostului șef al Partidului Social Democrat urmează să depună încă o cerere de eliberare condiționată la Curtea de Apel București. Fostul lider are o strategie bine definitită, iar totul s-au putea să se întâmple în cursul săptămânii viitoare.

Cei care îl reprezentă pe fostul politician în instanță susțin că are șanse mari să scape de condamnarea de 3 ani și 6 luni primită în dosarul angajărilor fictive de la DGAPSC Teleorman. Fostul lider mizează în special pe comportamentul fără cusur de care a dat dovadă de când a ajuns în spatele gratiilor.

Vezi și:Pensiile, direct vizate! Florin Cîțu a făcut anunțul

SURSE Se ascut cuțitele între grei! Ce se ascunde în spatele descinderii greșite în cazul uciderii lui Emi Pian: ‘Gavriș nu a vrut să ia polițiștii, a luat jandarmii. I-a întrebat pe frații lui Pian dacă i-au înregistrat pe Vasilescu și pe Berechet’

E haos în spitale! A revenit criza de echipamente medicale. Mărturia unui medic: ‘Din bandaje, cârpe ne facem echipament!’

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare