sursa foto:  nasul.tv

Liviu Dragnea e istorie pentru Irina Tănase! Blonda și-a regăsit fericirea în brațele unui miliardar de 53 de ani, zis și ‘Regele Medicamentelor’

Irina Tănase pare să-l fi uitat pe fostul lider al Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea. Paparazzi au surprins-o alături de un miliardar de 53 de ani.

Este vorba despre libanezul Roger El Akoury, cunoscut drept „Regele Medicamentelor”, fost proprietar al lanțului de farmacii Sensiblu.

Mediaflux.ro a surprins-o pe Irina în compania multimilionarului Roger El Akoury (53 ani) cu o avere colosală

Conform sursei citate, multimilionarul libanez Roger El Akoury, zis și „Regele medicamentelor”, este fostul patron al cunoscutului lanţ de farmacii Sensiblu şi cel mai important acţionar al colosului de farmaceutice A&D Pharma. În 2017, Roger El Akoury a făcut una din cele mai mari tranzacții de pe piața pharma, de 400 milioane de euro, conform Ziarul Financiar vânzând business-ul unui fond de investiții din Cehia care deține lanțul de farmacii Dr. Max, dar și casele de pariuri Fortuna. El este și co-proprietar al Cambridge School of Bucharest, pe lângă alte afaceri pe care le vom menționa în continuare.

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare