sursa foto:  gsp.ro

Liviu Dragnea face o nouă promisiune! Mii de români vor primi mai mulți bani

Vești importante pentru mii de români! Liderul PSD, Liviu Dragnea a făcut o nouă promisiune! O categorie de români va primi mai mulți bani.

Subvenția pe lână se va dubla iar Guvernul va aloca 15 milioane de euro prin Camera de Comerț pentru realizarea a 5 centre de spălare a lânii.

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a anunţat, duminică, dublarea subvenţiei acordate pentru kilogramul de lână de oaie, un nou program pentru reproducţia efectivelor de miei şi o lege mai dură pentru respectarea calităţii produselor agricole.

„Cred că avem posibilitatea, avem puterea şi spaţiul financiar să mărim această subvenţie (subvenţia pentru kilogramul de lână de oaie – n.r.) de la un leu la doi lei pe kilogram, dar de aici încolo trebuie să vedem că lâna este folosită. Ca să o putem folosi în România trebuie să o spălăm. România a pierdut această capacitate, iar lâna se poate spăla în alte ţări, în condiţiile lor şi dezavantajos pentru noi. Casa Română de Comerţ va purcede la construirea a cel puţin trei centre de spălare a lânii în perioada următoare”, a declarat Liviu Dragnea.

 

Citește și:

Detalii noi! A apărut ultima noutate despre tichetele de masă

Vești pentru șoferi! Uniunea Europeană impune o serie de reguli noi

Vești uriașe, români! Iată cum vă puteți majora pensia

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare