Liviu Dragnea, mândru de proiectul său:Vom investi 10 miliarde de euro

Președintele PSD, Liviu Dragnea își laudă proiectul de suflet. Fondul de Dezvoltare și Investiții, un proiect pentru care a insistat foarte mult, își arată rezultatele și precizează că în următorii ani vor fi investiți 10 miliarde de euro în comunitățile din România.

 

”Fondul de Dezvoltare şi Investiţii și-a arătat utilitatea încă din prima săptămână de funcționare. În doar 6 zile s-au depus 310 proiecte în valoare de peste 2,5 miliarde de lei. Cele mai multe solicitări fac referire la infrastructura de transport, apă şi canalizare, reţele de energie electrică şi reţele de gaze, inclusiv extinderea acestora. Majoritatea proiectelor au întreaga documentaţie pregătită, inclusiv autorizaţia de construire sau devizele de lucrări.

Solicitările sunt analizate în ordinea înregistrării la registratura Comisiei Naţionale de Strategie şi Prognoză și sunt soluţionate în limita plafoanelor aprobate pentru anul 2019 în valoare de 5.000 milioane lei. Fondurile vor fi suplimentate în concordanță cu nevoie manifestate de autoritățile locale. Pentru lucrările executate se vor face plăţi până la 500 milioane euro.

În următorii ani, doar prin Fondului de Dezvoltare şi Investiţii, vor fi investiți 10 miliarde de euro în comunitățile din România.

Așa cum am promis, schimbăm România în bine!”, scrie Liviu Dragnea.

 

Vezi și:

Vești bune pentru o categorie de angajați! Vor avea parte de creșteri spectaculoase

SURSE Caracatiță uriașă în sistemul medical: ‘Se fură cu bună știință și toată lumea știe’

Proiect-bombă! Angajații vor avea parte de o mega surpriză- Ce ar putea primi

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare