sursa foto:  aktual24.ro

Liviu Dragnea nu se aștepta la asta! Un PSD-ist încearcă să-i dea lovitura de grație – iată motivul

Președintele Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea, nu se aștepta la un astfel de atac. Un membru al formațiunii pe care președintele Camerei Deputaților o conduce îi pregătește o adevărată lovitură de grație.

Luni, europarlamentarul Cătălin Ivan a declarat că îl va da în judecată pe liderul PSD, Liviu Dragnea, pentru declarațiile repetate în care afirmă că Ivan nu ar fi membru al formațiunii social-democrate, informează Agerpres.

„Am încercat toate posibilitățile, am mers pe cale statutară, am trimis solicitări, n-am primit răspuns. Tot timpul vin lideri, spun în spațiul public că eu n-aș fi membru, dar nu prezintă niciun document. În acest moment nu există altă soluție pentru a închide acest subiect odată pentru totdeauna, decât să merg în instanță. Am pregătit toate documentele, am vorbit cu avocații și vom obține o decizie în instanță, astfel încât să înțeleagă și Liviu Dragnea, și toată lumea că nu te poți juca cu declarațiile publice”, a declarat Cătălin Ivan, în fața sediului PSD.

Europarlamentarul a venit dimineață la sediul PSD, pentru a depune mai multe documente care atestă, susține acesta, că încă mai este membru al partidului. Ivan consideră că prin declarațiile făcute de liderii PSD i-a fost afectată imaginea și activitatea în Parlamentul European.

„Eu cred că e un ultim gest pe care pot să-l fac pentru ca această minciună, deja care se rostogolește (…), să fie închisă odată pentru totdeauna. Deocamdată mă îndrept împotriva lui Liviu Dragnea, dar, sigur, las o listă deschisă pentru toți cei care vor mai face astfel de declarații”, a mai afirmat Ivan.

Vezi și Cristina Stamate nu are loc de veci! Cunoscutul actor care s-a oferit să-i ajute apropiații în privința înmormântării

Acuze GRAVE ale protestatarilor #Rezist! Cine ar fi TRĂDAT

De ce sunt astăzi tunurile pe Liviu Dragnea – motivul care a fost uitat

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare