sursa foto:  qmagazine.ro

Lovitură de teatru! Anunțul făcut de Marcel Ciolacu

După ce Camera Deputaților a votat, în calitate de primă Cameră sesizată, Legea carantinării și izolării, Marcel Ciolacu, șeful PSD, a anunțat că la Senat proiectul legislativ nu va fi votat. Cel puțin, în forma actuală. 

E a doua oară când PNL și Guvernul au lăsat România în vid legislativ. Nu știu cât mai putem suporta asemenea greșeli politice față de români și de România. Mai așteptăm o lună de zile să venim cu o lege la Parlament când lucrurile erau foarte clare. Restrângerile de drepturi se pot face doar prin lege. Legea e una proastă, așa cum a fost prezentată la Camera Deputaților și acum în Senat.

Am încercat cu ONG -urile să avem o dezbatere la Camera Deputaților. O să încercăm și la Senat să avem o dezbatere cu organizațiile care pentru drepturile și libertăților cetățenilor„, a declarat Ciolacu.

Nu se va vota legea în Senat până când prim-ministrul și ministrul Sănătății nu vor veni să explice toate aceste aspecte.

Eu am o dezamăgire personală față de președintele Klaus Iohannis, de la care m-aș fi așteptat să cheme partidele la consultări, să se consulte cu specialiștii, având în vedere cât de importantă este această lege”, a mai spus Marcel Ciolacu.

Vezi și

Marcel Vela vrea să scoată ‘Doi și-un sfert’ la vedere! Ordinul pe care îl pregătește

Apare o nouă taxă! Toți românii vor fi obligați să o achite

Mega-veste! Cum puteți intra în posesia a mii de lei

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare