sursa foto:  digisport.ro

Lovitură de teatru în privința Elenei Udrea și a Alinei Bica! Ce fac, de fapt, în închisoare – Pentru ce sunt angajați oameni

Lovitură de teatru în privința fostului ministru al Turismului, Elena Udrea, și a fostei șefe DIICOT, Alina Bica! După ce au apărut informații conform cărora Udrea și Bica ar trăi în condiții mizere, autoritățile din Costa Rica au răbufnit.

Ministrul Justiției din țara situată în America Centrală, Marcia Gonzalez Aguiluz, a precizat că informaţiile ajunse în România nu sunt reale.

Aguiluz susține că cele două femei nu și-au spălat o farfurie și nici măcar nu şi-au curăţat patul, pentru că sunt angajați oameni care să facă asta.

De asemenea, șeful Justiției din Costa Rica a dezvăluit că închisoare unde sunt închise Elena Udrea și A,lina Bica nu este supraaglomerată și că fiecare dintre deținute are propriul pat.

„Cele două românce sunt închise în modulul A2. După cum se ştie, închisoarea Vilma Curling nu e supraaglomerată şi fiecare dintre deţinute are propriul pat. Modulul este construit pentru 68 de persoane. Nici măcar nu şi-au spălat o farfurie, nici măcar nu şi-au curăţat patul. Sunt oameni angajaţi pentru asta”, a explicat Jose Luis Bermudez, director în ministerul Justiţiei din Costa Rica, pentru publicaţia lateja.cr.

Mai mult, se pare că Elena Udrea îşi vede fetiţa de două ori pe zi. Jose Luis Bermudez a mai ţinut să sublinieze că fostul ministru nu a cerut niciodată transferul în clădirea destinată mamelor cu copii, scrie Click!.

Vezi și Exclusiv Mega-cadou de Crăciun pentru Elena Udrea – ‘Semnalul’ pe care îl așteaptă avocatul său pentru a ataca

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare