sursa foto:  doctorulzilei.ro

Lovitură de teatru în privința românului diagnosticat cu coronavirus: ‘În momentul de față, e sănătos’/Ar putea fi lăsat la domiciliu

Răsturnare de situația în privința românului diagnosticat cu coronavirus! Doctorul Adrian Streinu-Cercel, directorul Institutului „Matei Balș”, a făcut, joi, un anunț important.

Potrivit lui Streinu-Cercel, tânărul de 25 de ani, diagnosticat cu coronavirus, este doar purtător, în momentul de față fiind sănătos.

Mai mult, Streinu-Cercel a dezvăluit că românul ar putea fi lăsat la domiciliu, după ce doctorii vor avea două teste negative consecutive. El a precizat că tânărul nu primește tratament.

Persoana este ok, este bine, avem de a face cu un purtător de coronavirus. Când vom avea două teste negative consecutive, va fi lăsat la domiciliu. În momentul de faţă,, e sănătos, dar e purtător de acest virus”, afirmat doctorul Adrian Streinu-Cercel.

Acesta a precizat că pacientul, care a fost adus în această dimineaţă la Institutul „Matei Balş” din Capitală, este sănătos, nu primeşte niciun tratament, însă este ţinut sub supraveghere.

Vezi și

EXCLUSIV O mare mascaradă?! S-a confirmat dezvăluirea lui Coarnă. ‘Vela încearcă să-și facă imagine publică și pe coronavirus’

E lege! Câti bani primești dacă intri în carantină sau ești izolat la domiciliu

Ăsta da oficial! Un ministru spune adevărul: ‘Nu e loc de panică. Mai mulți oameni mor de gripă, decât de coronavirus’

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare