sursa foto:  timpolis.ro

Lovitură dură pentru unul dintre cei mai apreciați PNL-iști! Acuze grave

Acuze grave la adresa unuia dintre cei mai apreciați membri ai Partidului Național Liberal! 

Nicolae Robu, primarul Timișoarei, este pus la zid de șeful Regionalei OPC, Sorin Susanu.

De 2 luni și jumătate la Timișoara a ajuns un nou șef al Comisariatului Regional de Protecție a Consumatorilor Regiunea Vest (Timiș), au avut loc sute de controale, activitatea a zeci de agenți economici a fost suspendată, s-au dat amenzi contravenționale consistente după ce s-au găsit ouă vechi de un an în restaurante, mizerie fără margini, mâncare pentru bolnavii din spitale ținută în bidoane de tifel etc. Marile probleme sunt însă în ograda Primăriei Timișoara, spune comisarul-șef Sorin Susanu, scrie evz.ro.

„Primarul a mințit foarte mult, a încercat tertipuri de a nu ne pune la dispoziție documentele solicitate, probabil dându-și seama că se află într-o mare culpă. Sub scuza de a rezolava o problemă pe care tot el a creat-o a prejudiciat foarte mulți consumatori. În substratul acestei acțiuni putem să ne gândim și la alte aspecte: faptul că atât timp cât Primăria încasează 3 lei pe metru de cablu atârnat pe stâlpi, nu poate spune nimeni că aceste cabluri au fost puse ilegal și că nu se știa de existența lor. Putem să ne gândim că dorește să mascheze faptul că în conformitate cu ordinul ANCOM, primarul e obligat ca până în 2020 să asigure acces gratuit în subteran pentru aceste cablaje. La el vedem comportamentul unei persoane care are ceva de ascuns și fără argumente pentru cele întâmplate. Chiar dacă în mod evident dânsul și Primăria nu aveau forme legale pentru efectuarea unor astfel de lucrări, se înceracă, acum, prin implicarea altor instituții, cum ar fi ITM, mușmalizarea și diminunarea aspectelor legale care țin de încălcarea inclusiv a normelor de protecția muncii”, a afirmat Susanu, conform sursei citate.

„În momentul de față există o verificare atât a noastră cât și corelată cu alte instituții asupra unor aspecte care țin de legalitatea prin care Primăria Timișoara încasează venituri din exploatarea Pieței Unirii, care a fost reabilitată cu fonduri europene (2016), iar cinci ani nu ar trebui și nu ar avea voie să facă venituri. Poate că acest aspect stă și la baza faptului că există ”bâlbâieli” în modul în care se încasează taxa pentru terasele care se află în această piață”, a mai spus el.

Timișoara a singurul mare oraș din România în care plata parcării pe străzi se face exclusiv prin intermediul smartphone-ului, ceea ce contravine normnelor existente.

Vezi și Liviu Dragnea aruncă-n aer criticile Opoziției! ‘Am fluturașul de salariu la mine’

EXCLUSIV Omul lui Băsescu reacționează, după ce Klaus Iohannis i-a refuzat propunerea: ‘Nu renunțăm’

Vești bune! Ce categorie de salariați poate cere concediu de odihnă suplimentar

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare