sursa foto:  http://teotrandafir.com

Lovitură FĂRĂ PRECEDENT dată de Carrefour! Ce a făcut pentru prima dată de la intrarea pe piața locală

Gigantul francez a dat o lovitură fără precedent pe piața din România! Carrefour, colosul care a intrat pe piața locală în 2001, a făcut acest lucru în premieră de la intrarea sa în țara noastră.

Francezii au pornit la drum cu un hipermarket în București, în cartierul Militari, iar acum au ajuns să aibă afaceri de peste 2 miliarde de euro brut, cel mai ri­dicat nivel din istoria sa, din România.

Per total, la nivelul întregului grup, businessul a crescut cu 2,2% până la 88,2 mld. euro, francezii fiind unul dintre cei mai mari retaileri de la nivel mondial. Astfel, avansul pieţei locale a fost cel mai mare din Europa şi al doilea cel mai puternic din lume după Argentina, scrie zf.ro.

Conform sursei citate, cifra de afaceri este brută, deci cuprinde şi TVA-ul de 9% la bunuri alimentare şi 20% la nealimentare. Oficialii companiei nu oferă datele fără TVA, aşa cum sunt ele publicate pe Ministerul de Finanţe.

Cu afaceri de 2 miliarde de euro în România, Carrefour îşi consolidează locul cinci în Europa (în afară de piaţa-mamă Franţa). Mai mult, creşterea puternică a făcut ca businessul din România să se apropie de cel din Polonia, cea mai puternică economie din regiune, o ţară cu o populaţie de două ori mai mare ca a României.

Vezi și Lovitură sub centură de la Fifor pentru Mihai Tudose! Fostul premier executat, imaginea făcută franjuri

Răsturnare de situație! Ce funcție deține acum agresorul premierului desemnat, Viorica Dăncilă

China pregătește teritoriul în România: Un gigant mondial vine să facă prăpăd concurența – În ce domeniu va investi

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare