sursa foto:  business-review.eu

Lovitură pe scena politică: ‘Fostul premier Petre Roman candidat pe lista PSD pentru pentru Consiliul General al Primăriei București’

 Fostul premier Petre Roman și Anghel Iordănescu, fost selecționer al echipei naționale de fotbal, dar și Dumitru Dragomir, figurează pe lista PSD pentru Consiliul General al Primăriri București.

„Venim cu o listă de profesioniști, oameni care iubesc Capitala. Dl Petre Roman deschide, alături de mine, lista. De asemenea, veți observa sportivi, campioni, pentru că administrația este exact ca sportul. Contează doar performanța. De asemenea, îndrăgita actriță Monica Davidescu este în echipa noastră. Bucureștiul trebuie să fie în continuare o capitală culturală”, a declarat Gabriela Firea.

Ea a mai spus că pe listă mai sunt Elisabeta Lipă, Anghel Iordănescu și Dumitru Dragomir.

„Susțineam un nou mandat pentru Gabriela Firea, dar acum nu se mai pune problema să stau pe margine, m-am decis să intru, să fac ceva pentru bucureșteni. Sunt cel mai get-beget bucureștean”, a spus Petre Roman.

„Eu am venit alături de dumneavoastră pentru că știu sigur că veți câștiga. Mie nu-mi place să pierd. Am venit alături de dna Firea. O voi sprijini în absolut tot ceea ce face, pentru că face lucruri excepționale”, a spus și Dumitru Dragomir.

Firea a spus că semnăturile depuse sunt „reale” și a catalogat ca manipulări venite din partea contracandidaților informațiile potrivit cărora PSD a falsificat semnături pentru susținerea candidaților în Capitală.

Citește și:

EXCLUSIV Radiografie la fața locului! Detaliul care le-ar fi putut scăpa anchetatorilor în cazul uciderii lui Emi Pian: ‘Erau mai mulți din clanul Rinu’ (surse)

Mărturia cutremurătoare a unui legist: ‘Decedații COVID arată altfel decât tot ce am văzut în cariera mea

Șoc total! Dosar cu un prejudiciu de 10 milioane de euro, clasat de DNA. Cercetările au fost făcute împreună cu OLAF și DLAF

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare