sursa foto:  forbes.ro

Lovitură pentru frații Pavăl! Daune de peste 50.000 de euro, câștigate de o clientă Dedeman în instanță! Cum s-a ajuns aici

Lovitură pentru frații Pavăl! Daune de peste 50.000 de euro, câștigate de o clientă Dedeman în instanță! 

Cum s-a ajuns aici? La 13 martie 2019, după ce a ieşit din magazinul Dedeman din Cluj-Napoca, Juliana Uțiu a vrut să traverseze parcarea pentru a ajunge la maşină.

În acel moment, ea s-a împiedicat de un diblu înfipt în asfalt, care ar fi trebuit să asigure un stâlpişor metalic. Femeia a căzut şi şi-a rupt nasul. Mai mult, ea şi-a luxat umărul stâng, însă dislocarea a avut efecte timp de mai multe luni, perioadă în care abia şi-a putut folosi mâna, conform Gazetadebistrita.ro.

A câștigat daune de 50.000 de euro

Conform sursei citate, clujeanca a câştigat în instanţă daune de peste 50.000 de euro de la SC Dedeman SRL, firma care administrează lanţul de magazine de bricolaj Dedeman.

Compania patronată de fraţii Dragoş şi Adrian Pavăl a pierdut primul termen al procesului în care a fost dată în judecată de Juliana Uţiu.

„Obligă pârâta să achite reclamantei suma de 20633,67 lei cu titlu de daune materiale, actualizată cu indicele de inflaţie la data plăţii, împreună cu dobânda legală penalizatoare aferentă, calculată de la data rămânerii definitive a hotărârii şi până la achitarea integrală.

Obligă pârâta să achite reclamantei suma de 2700 euro, în echivalent lei la data plăţii, cu titlu de daune materiale, reprezentând beneficiu nerealizat, actualizată cu indicele de inflaţie la data plăţii, împreună cu dobânda legală penalizatoare aferentă, calculată asupra sumei în lei, de la data rămânerii definitive a hotărârii şi până la achitarea integrală.

Obligă pârâta să achite reclamantei suma de 50000 euro, în echivalent lei la data plăţii, cu titlu de daune morale, actualizată cu indicele de inflaţie la data plăţii, împreună cu dobânda legală penalizatoare aferentă, calculată asupra sumei în lei, de la data rămânerii definitive a hotărârii şi până la achitarea integrală”, arată soluția instanței.

 

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare