sursa foto:  Hepta

Lovitură pentru locuitorii din Sectorul 1! Clotilde Armand vrea să crească de 8 ori această taxă! Proiectul aflat în dezbatere până în această săptămână

Locuitorii din Sectorul 1 al Capitalei ar putea să încaseze o lovitură de proporții! Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, vrea să crească de 8 ori taxa pentru locul de parcare.

Potrivit unui proiect aflat în dezbatere publică, al cărui termen-limită este de 19 ianuarie 2021, taxa pentru utilizarea locurilor de parcare va crește la 600 de lei/an în Sectorul 1.

În prezent, taxa pentru un loc de parcare în Sectorul 1 al Capitalei este de 76,65 lei/an. Asta înseamnă că primarul Clotilde Armand ar putea crește taxa de 8 ori.

Pentru locul de parcare de reședință în regim de folosință non-stop, cu folosirea, în exclusivitate, a locului de parcare, taxa de parcare datorată, anual, de către utilizatorii locurilor de parcare din parcările publice reședință, este de 600 de lei”, se arată la Art.  28 lit. b).

Plata taxei se va face în 3 zile de la primirea notificării

Plata taxei pentru utilizarea locurilor de parcare se efectuează anticipat pentru luna sau anul în curs, în termen de trei zile lucrătoare, de la primirea notificării de plată de la Administrația Domeniului Public (ADP)”, se precizează la Art. 29 din proiectul privind aprobarea Regulamentului pentru digitalizarea, organizarea și funcționarea locurilor de parcare rezidențiale din Sectorul.

Vezi și

Doctorul Răzvan Constantinescu, jignit la magazin: ‘Nu-l serviți pe boul ăsta dacă nu are mască! Și mai e și medic!’

Kaufland provoacă un cutremur în piața supermarketurilor! A început marea vaccinare a angajaților

SURSE Operațiunea ‘Asaltul Lupilor Tineri’! Ce a reprezentat, în realitate, atacul lui Rareș Bogdan la Ludovic Orban

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare