sursa foto:  realitatea.net

Lovitură pentru Marian Oprișan! Instanța a decis: Greul PSD a rămas fără permis!

Unul dintre greii PSD, preşedintele Consiliului Judeţean Vrancea, Marian Oprişan, a primit o lovitură neașteptată de la judecători.

În urma unei hotărâri definitive a magistraților de la Tribunalul Buzău, Oprișan  a rămas fără permisul de conducere.

Hotărârea a fost dată la finele săptâmănii trecute în procesul în care Oprişan a făcut apel într-un dosar înregistrat iniţial la Judecătoria Râmnicu Sărat care a avut ca obiect „anulare proces verbal de contravenţie PROCES VERBAL CONTRAVENTIE SERIA PBZX NR.155622/29.11.2017”, în care s-a judecat cu Inspectoratul de Poliţie Judeţean Buzău, scrie monitoruldevrancea.ro.

„Respinge apelul ca fiind nefondat. Definitivă. Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei azi, 28.05.2020”, se arată în hotărârea magistraţilor de la Tribunalul Buzău.

Dosarul iniţial a fost înregistrat pe rolul Judecătoriei Râmnicu Sărat, după ce Marian Oprişan a fost oprit de polițiști și i s-a spus că a depășit viteza regulamentară în apropiere de comuna Oreavu. La momentul respectiv el a fost sancţionat contravenţional de poliţişti şi i-a fost suspendat permisul de conducere. Astfel, Oprişan a deschis acţiune în instanţă contestând procesul verbal. Dosarul a ajuns pe rolul Judecătoriei Râmnicu Sărat, prima soluţie fiind dată de instanţa de fond în mai 2019. Întrucât soluţia nu a fost una favorabilă, în sensul că magistraţii i-au respins plângerea formulată împotriva procesului verbal de contravenţie, Oprişan a făcut contestaţie şi astfel dosarul a ajuns la instanţa superioară, respectiv Tribunalul Buzău care la finele săptămânii trecute a dat soluţia amintită anterior.

„Mă apropiam de localitatea Oreavu, când am fost oprit și mi s-a spus că am depășit viteza regulamentară. Eu nu am văzut niciun radar și nu cred că am avut viteză peste limita legală. De aceea, voi contesta măsura ridicării permisului”, a declarat pe 29 noiembrie 2017, președintele Consiliului Judeţean Vrancea, Marian Oprișan.

Vezi și

De azi, un ‘dinozaur’ e out din Poliție! Scandalurile în care a fost implicat: De la ‘Regina Șpăgilor’ la ritualuri ‘Cosa Nostra’

Modificări importante! Ce se întâmplă cu voucherele de vacanță

Scandal uriaș în Guvern! Ludovic Orban ar fi țipat la unul dintre miniștrii aflați pe ‘lista neagră’: ‘Iar te răzgândești?!’

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare