sursa foto:  facebook

Lovitură pentru mii de angajați! Florin Cîțu aruncă bomba:’Se pregătesc epurările anunţate de Teodorovici încă din noiembrie 2018′

Senatorul liberal Florin Cîţu a publicat, sâmbătă, lista cu planul de concedieri din sistem şi susţine că totul va demara în nu mai mult de două săptămâni.

,,Daca esti bugetar, afla cati mai ramaneti la locul de munca!

Liviu Dragnea isi pregateste armata de functionari PSD-isti. Cand ii platesti, ii controlezi.

Urmeaza doua randuri de alegeri in 2019. In ministere se pregatesc epurarile anuntate de Teodorovici inca din noiembrie 2018.

Liviul Dragnea si omul Kremlinului ne spun ca nu pot implementa programul de guvenare pentru ca functionarii , care nu fac politica (!!!), din ministere si agentii se opun. – vezi filmul postat ieri.

Dragnea a luat hotararea sa pastreze, in afara de amante, rude si soferii, numai pe cei care sunt loiali lui si PSD-ului. …raman doar PSD-istii.

Sa intelegeti mai bine, exact ca pe vremea lui Ceausescu, in toate institutiile deja exista cate un sef politic din PSD.

Astazi va prezint in premiera tabelul cu numarul maxim de angajati din ministerele care astfel devin 100% PSD-iste.

Acesta este numarul maxim de posturi suportate integral de la bugetul de stat, asa cum au fost trimise de ordonatorii principali catre Ministerul Finantelor Publice.

“Noi am trimis deja către toate ministerele, toate agenţiile, colegii mei au primit şi au şi răspuns la solicitarea Ministerului de Finanţe vizavi de o situaţie clară pe tot ce înseamnă cheltuieli în zona respectivă, tot, inclusiv ce au dânşii în subordonare, coordonare sau sub autoritate, pentru a face o analiză la Finanţe. Până la final de iunie se face, pentru ca la prima rectificare să ţinem cont de aceste rezultate” – Eugen Teodorovici, 18.04.2019

Pentru a vedea situatia pe fiecare minister in parte la sfarsitul lui februarie 2019, site MFP “Numar salariati bugetari”.

Inteleg ca este nevoie de recomandarea unei organizatii PSD pentru a ramane in functie. .

Marea epurare incepe in doua saptamani, cand se vor finaliza listele urmand ca in treizeci de zile sa fie disponibilizati toti cei care “se opun” implementarii programului de guvernare.

Atentie: aceasta restructurare se face fara plati compensatorii!

Tariceanu iar o sa iasa si o sa spuna ca el nu a fost consultat. Sa vedem cine il mai crede!

#RomaniaFaraPSDsiALDE #RomaniiTrebuieSaStie ”a scris Florin Cîțu pe pagina sa de facebook

Vezi și:

Vești bune pentru români! Schimbare majoră făcută de Banca Transilvania

Vești pentru șoferi! Ce se întâmplă cu înmatricularea auto

Mare atenție! Se schimbă vârsta de pensionare pentru mii de români- Vezi dacă ești vizat

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare