O nouă lovitură pentru românii cu credite în lei: Ratele EXPLODEAZĂ – Teodorovici anunță măsuri

Românii cu credite în lei au parte de veşti din ce în ce mai proaste. Ratele de la bănci explodează, iar Guvernul este în alertă. Oamenii din Executiv încearcă să ia măsuri cât mai repede.

Indicele Robor la 3 luni, în funcţie de care sunt calculate dobânzile la majoritatea creditelor în lei, a sărit în aer. A crescut la 2,28%, cel mai mare nivel din 24 octombrie 2014, potrivit datelor publicate miercuri de Banca Naţională a României (BNR).

Ministrul Finanțelor, Eugen Teodorovici, a anunțat că pe această temă va avea loc o întâlnire între premierul Viorica Dăncilă şi guvernatorul BNR, Mugur Isărescu.

„Joia viitoare va fi o întâlnire între dna prim ministru și dl guvernator și echipa domniei sale. Va fi o discuție legată de ROBOR, dar și despre alte subiecte. (…) Știți că nu-i vina ministerului sau a Guvernului. Este atributul Băncii Naționale. Va fi pe agendă o astfel de discuție. (…) Vom vedea care sunt argumentele BNR, astfel încât lucrurile să se schimbe.”, a spus Eugen Teodorovici.

Vezi și Dezvăluiri din interior: Ce a hotărât Anca, fata Ionelei Prodan, după moartea mamei sale-Ce va face cu partea sa din avere

Mare atenție! Toți șoferii sunt vizați! Măsura care se va aplica în luna mai

Ochii și urechile lui Liviu Dragnea! Detalii incendiare despre “supervizorul” Vioricăi Dăncilă

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare