sursa foto:  101businessinsights.info

Lovitură sub centură pentru PSD! Rușine și pentru Cioloș! Cine este senatorul PSD, pensionat special, prematur, care ne costă 540 milioane lei vechi pe lună!

În timp ce unii muncesc o viață, plătesc taxe și impozite pentru ca la peste 60 de ani să încaseze 1.000 de lei pe lună, care nu ajung nici pentru medicamente, alții se lăfăie în bani. De exemplu, Viorel Sălan este în prezent senator PSD și în același timp un pensionar extrem de special.

La doar 58 de ani, social democratul este deja pensionar de lux, lucrând în trecut în birourile Jandarmeriei Române. Nesătul acesta a candidat și pentru un post de senator în Hunedoara, unde imediat ce a ajuns în Parlament și-a mai votat o pensie specială. El ajunge în prezent să încaseze 540 de milioane pe lună. Asta în timp ce bravii soldați răniți pe front iau 259 de lei lunar și asta este valabil pentru marii mutilați și cei încadrați în gradul I de invaliditate.

Vezi și Cresc prețurile la energie electrică! Cât va trebui să scoatem din buzunar pentru facturi

Unic în lume! Cine este românul care va primi pensie mai mult timp decât a trăit până a devenit pensionar

În acest context revoltător, tehnocrații lui Cioloș și mai marii din PSD țipă la televizor că trebuie să tăiem pensiile speciale de acum încolo. Desigur, acum bugetul României fiind în colaps nu mai există nicio cale de ieșire. Și totuși până acum ce au făcut? Ce a făcut Dacian Cioloș ca premier un an de zile de a permis aceste abuzuri uriașe? Și dacă le taie de acum înainte nu înseamnă că cei care le au deja nu le vor lua în continuare. Este strigător la cer!

Singurul care a tăiat pensiile speciale a fost Emil Boc, care a fost imediat dat jos din funcție. Așadar românii de rând muncesc până la epuizare pentru ca cei cu pile și relații, ajunși în funcții cu sprijin politic, de cele mai multe ori incompetenți, să-și facă vacanțele la Cannes.

Iată și ce spune jurnalistul Grigore Cartianu despre pensionatul special, mare senator de PSD.

„Ce avem noi aici? Un posesor de dublă pensie nesimțită! Una ca mare șef în Jandarmerie, cealaltă ca parlamentar.

Acest rechin cu două burți se numește Viorel Sălan, are 58 de ani și este senator PSD de Hunedoara. Anul trecut a făcut două vrăjitorii (politice) prin care și-a asigurat venituri colosale până la sfârșitul vieții. Din banii noștri.

În februarie 2016, generalul Sălan conducea – de 18 ani – Jandarmeria județului Hunedoara. Mai avea 6 luni până la pensionare. Atunci, prin sfori trase la nivel înalt, a fost promovat adjunct al șefului Jandarmeriei Române, făcând rocadă cu colonelul Robert Viță.

Generalul Sălan a fost numărul 2 în Jandarmeria Română exact șase luni: 1 martie – 30 august 2016. Apoi s-a pensionat, cu o pensie de peste 12.000 de lei.

Pensia i-a fost umflată exact de acele ultime 6 luni, când generalul Sălan a avut un venit mult mai mare decât cel de la Hunedoara, umflându-l și cu câteva sporuri bine plasate.

Totul a fost premeditat: Sălan știa că, așa cum prevede legea, valoarea pensiei va fi stabilită pe baza celor mai bune 6 luni consecutive din ultimii 5 ani. De aceea a fost nevoie de promovarea din ultimele 6 luni!

La scurt timp după pensionare, Sălan a intrat în campanie electorală, în județul Hunedoara. În decembrie 2016 a devenit senator PSD, asigurându-și o a doua pensie specială, de cel puțin 3.000 de lei (pentru un mandat). Dacă-și prelungește cariera parlamentară, va încasa 6.000 de lei (pentru două mandate) sau 9.000 de lei (pentru trei sau mai multe mandate).

Deci, când va împlini 65 de ani, generalul Salan va ajunge la o pensie totală de cel puțin 15.000 de lei, putând depăși chiar 20.000 de lei. Pe lună!

Dar până atunci, Salan se va mulțumi cu tradiționalul cumul pensie + salariu, ambele nesimțite, adică 12.000 + 11.600, la care se adaugă 6.500 suma forfetară pentru cazare în București, ajungând la un total de 30.100 lei.

Cu cei 20.000 de lei alocați biroului său parlamentar, 1.400 pentru combustibil, 500 pentru deplasări în circumscripție și cel puțin 2.000 diurna (160 de lei pe zi de activitate în plen), generalul-pensionar ne costă 54.000 de lei lunar. O nimica toată: vreo 12.000 de euro”.

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare