sursa foto:  flux24.ro

Ludovic Orban: Deși traversăm vremuri de criză, salariul mediu a crescut în România

În această seară, Partidul Național Liberal își lansează programul de guvernare pentru anii 2020-2024.

În acest context, premierul Ludovic Orban i-a invitat pe români să descopere măsurile pe care le pregătesc liberalii.

Totodată, el a ținut să precizeze că, într-o perioadă de criză, salariul medu net a crescut în România, rata inflației a coborât la 2,2% și a ajuns la cel mai scăzut nivel din ultimii trei ani, producția industrială a crescut cinci luni consecutive, cu o medie lunară de 8,9%, alt lucru care nu s-a mai întâmplat de trei ani. Și tot în an de criză, numărul angajaților în România a crescut cu peste 15.000, a mai spus premierul.

Într-un an plin de incertitudini pentru întreaga lume, eforturile pe care le-am făcut ne-au permis să intrăm pe un trend de relansare economică.

Ultimele date arată că, deși traversăm vremuri de criză, salariul mediu net a crescut în România (cu 7,8% în septembrie 2020, față de septembrie 2019). Rata inflației a coborât la 2,2% și a ajuns la cel mai scăzut nivel din ultimii trei ani. Producția industrială a crescut cinci luni consecutive, cu o medie lunară de 8,9%, alt lucru care nu s-a mai întâmplat de trei ani. Și tot în an de criză, numărul angajaților în România a crescut cu peste 15.000. Toate aceste cifre reflectă implicarea tuturor membrilor guvernului, într-o perioadă severă de criză și incertitudine.

Și vă spun că acesta este doar începutul.

Pentru următorii patru ani, ȋn condiţii de normalitate, vom putea face mult mai mult. Vă invit să descoperiți măsurile pe care le propunem şi pe care le-am inclus în programul ”Dezvoltăm România” ce urmează să fie lansat în această seară în cadrul unui eveniment transmis LIVE şi pe pagina mea!”, este mesajul lui Ludovic Orban către populație.

Vezi și

Document intrat în posesia Bugetul.ro! Dovada că s-a solicitat și la Ministerul Economiei inventarierea personalului care vrea să se vaccineze

Vești importante pentru șoferi! Ce se întâmplă cu calcularea polițelor RCA

Document. Suma impresionantă pe care o va câștiga omul pe care Clotilde Armand îl face șef al Poliției Locale Sector 1

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare