Ludovic Orban face schimbări radicale-Funcții importante pentru oamenii săi

Adunarea Generală a Acţionarilor Transelectrica va decide, peste două săptămâni, numirea de noi membri în Consiliul de Supraveghere, tot provizorii, propuşi de Secretariatul General al Guvernului.

Transelectrica, operatorul Sistemului Energetic Naţional, a fost mutată de la Ministerul Economiei la SGG de către noul Guvern PNL, informează e-energia.ro.

În convocatorul AGA Transelectrica pentru data de 26 noiembrie și precizează că “propunerile Secretariatului General al Guvernului pentru numirea în calitate de membrii provizorii ai Consiliului de Administraţie sunt următoarele:

Popescu Luiza, cu domiciliul în Bucureşti, inginer

Burduja Sebastian, cu domiciliul în Bucureşti, economist

Badea Jean, cu domiciliul în Bucureşti, informatician

Comănescu Jean-Valentin, cu domiciliul în Bucureşti, economist

Burlacu Oleg, cu domiciliul în Bucureşti, avocat

Goice Adrian, cu domiciliul în Bucureşti, economist

Stan-Olteanu Manuela Petronela, cu domiciliul în Voluntari, jurist”

Sebastian Burduja este preşedinte al Organizaţiei PNL sector 1 Bucureşti, fiul lui Marinel Burduja, fost vicepreşedinte al Bancorex şi fost vicepreşedinte al Raiffeisen Bank. Tânărul Burduja a declarat, în presă, că a absolvit printre primii Universitățile Stanford și Harvard şi a afişat o bogată pregătire, notează e-energia.ro.

Stan-Olteanu Manuela Petronela este momentan preşedinte neexecutiv al Romgaz. A mai lucrat la ACROPO (agenţia de supraveghere a operaţiuniulor offshore), iar în timpul Guvernului PSD a fost, printr altele, consilier personal la SGG, preşedinte al CA la Conpet, administrator la Uzina Termică Midia. CV-ul complet este pe site-ul Romgaz.

Avocatul Burlacu Oleg a fost vicepreşedinte al PNL Bucureşti şi membru al Consiliului Local al Sectorului 5. Potrivit relatărilor din presă, acum ar fi avocat al Poliţiei Locale a Sectorului 5 şi apropiat al edilului Daniel Florea.

Vezi și

Un fost colonel SRI anunță că s-a dat semnalul împotriva lui Dan Barna: ‘Te vor rezolva rapid. Îți iau ăștia partidul și capul’

EXCLUSIV Cine e omul din umbră al noului ministru de Interne, Marcel Vela

Se dau noi tichete- Cine sunt românii care vor beneficia de ele

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare