sursa foto:  Foto: Guvernul României

Ludovic Orban, mesaj ferm: ‘Cine s-a săturat de PSD trebuie să voteze cu Nicușor Dan. Mergeți pe mâna noastră’

Președintele PNL, Ludovic Orban, a declarat că ”Orice vot risipit pe un candidat care nu are nicio șansă înseamnă, de fapt, un vot pentru PSD”.

 

”Bătălia nu e simplă. Fiecare vot este important. Cine este împotriva PSD, cine s-a săturat de PSD trebuie să voteze cu Nicușor Dan pentru că doar Nicușor Dan poate să o bată pe Firea. Dacă cineva nu mai vrea PSD și nu votează cu Nicușor Dan, de fapt, votează cu Firea. Alegerile într-un singur tur, pe majoritate relativă, îl dau câștigător pe cel care ia cel mai mare număr de voturi. Sunt unii candidați care se dau mari opozanți ai lui Firea. Vă asigur că acești candidați nu au nicio șansă. Orice vot risipit pe un candidat care nu are nicio șansă înseamnă, de fapt, un vot pentru PSD. (…) Concentrarea votului către candidatul care are șanse este esențială. (…)

Nu vă risipiți votul, dragi bucureșteni. Chiar dacă în urma campaniilor mizerabile duse de PSD vi s-au sădit anumite semne de întrebare privitor la candidații noștri (…) mergeți pe mâna noastră. Nu risipiți voturile, votați concentrat pentru Nicușor Dan la Primăria Capitalei și pentru candidații Alianței PNL/USR-PLUS. Este singura cale de a învinge PSD”, a spus Ludovic Orban, conform b1.ro.

Citește și:

Audio. Înregistrări-bombă: Șantaj, mită și trafic de influență în PNL

Traian Băsescu îl desființează pe Nicușor Dan: Câte am aflat despre el, după ce au apărut înregistrările, mă cutremură

Foto. Dan Bucura publică dovada și o face de râs pe Clotilde Armand: Ea trebuie să citească, inclusiv atunci când filmează un clip electoral

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare