sursa foto:  realitatea.net

Traian Băsescu îl desființează pe Nicușor Dan: Câte am aflat despre el, după ce au apărut înregistrările, mă cutremură

Fostul președinte al României, Traian Băsescu, lansează un atac dur la adresa candidatului PNL-USR-PLUS la alegerile pentru Primăria Capitalei, Nicușor Dan.

Candidatul PMP la Primăria Capitalei susține că a aflat lucruri care îl cutremură despre Nicușor Dan.

Într-un interviu acordat Ioanei Dogioiu, pentru spotmedia.ro, Traian Băsescu spune că Dan stă prin sălile tribunalelor pentru a-i agăța pe cei care i-a împins în justiție sau pe avocații lor.

Câte am aflat despre Nicușor Dan, după ce au apărut înregistrările, mă cutremură. Dar cel mai tare mă cutremură lașitatea oamenilor care au suferit de pe urma lui Nicușor Dan.

Dacă îmi arătați o hârtiuță că instanța a zis că a fost ilegală îmi cer scuze de la dl Dan. Primăria Sectorului 4 nu avea nevoie de o hotărâre judecătorească.

Nicușor Dan are 400 de procese deschise între care 100 le-a închis prin înțelegerea părților. De ce stă pe sălile tribunalelor nefiind avocat? Ca să-i agățe pe cei pe care i-a împins în justiție sau pe avocații lor.

Nu vreau să spun că Nicușor Dan e mai corupt decât Firea. Doamne ferește! În seara alegerilor vor fi dezamăgiți și susținătorii, și adversarii Gabrielei Firea”, sunt principalele declarații ale lui Traian Băsescu.

Vezi și

Foto. Dan Bucura publică dovada și o face de râs pe Clotilde Armand: Ea trebuie să citească, inclusiv atunci când filmează un clip electoral

Paparazzii au turnat-o! După ce consumă alcool, candidata PNL-USR-PLUS la Primăria Sectorului 4

Ultimă oră! Protestatarii și-au pus corturile în Piața Victoriei: De azi înainte, rămânem în protest maraton

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare