Ludovic Orban: ‘Suntem preocupați de o guvernare care să ducă la o îmbunătățire semnificativă a vieții cetățenilor români’

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a precizat că ”Formaţiunile politice care au constituit această coaliţie sunt conştiente de responsabilitatea pe care o au de a asigura buna guvernare a României”.

 

„După două zile de discuţii serioase pe care le-am purtat, am convenit să semnăm o completare la acordul de coaliţie, care să aducă proceduri şi puncte de vedere care să ducă la creşterea încrederii între parteneri, la îmbunătăţirea mecanismelor de funcţionare a coaliţiei şi, în mod evident, să crească performanţa de guvernare.

Formaţiunile politice care au constituit această coaliţie sunt conştiente de responsabilitatea pe care o au de a asigura buna guvernare a României şi de a pune în practică programul de guvernare pentru care ne-am angajat în faţa Parlamentului şi, de asemenea, să urmărim atingerea obiectivelor acestui program de guvernare. Cei care au pariat pe faptul că nu ne vom înţelege şi-au făcut iluzii.

Suntem o coaliţie care cooperează, care este într-un dialog bazat pe respect reciproc, pe încredere, pe solidaritate şi suntem preocupaţi, în primul rând, de o guvernare care să ducă la o îmbunătăţire semnificativă a vieţii cetăţenilor români”, a afirmat Orban, după şedinţa coaliţiei, informează agerpers.ro.

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare