sursa foto:  paginademedia.ro

Mădălin Ionescu revine! Ce va face de acum fostul prezentator TV al Kanal D

Mădălin Ionescu avea un salariu uriaș la Kanal D, mai exact conform click.ro, acesta câștiga în jur de 15.000 de euro. După șapte ani de colaborare cu Kanal D, prezentatorul Mădălin Ionescu și-a anunțat plecarea de la postul de televiziune patronat de turci.

Acum, însă aceste revine asupra deciziei și anunță un nou proiect, care probabil va fi tot o emisiune TV difuzată la Kanal D. Prezentatorul și-a anunțat deja fanii pe facebook, despre ce va face în viitor.

Vezi și Surpriză de proporții! Ce oraș din România a fost ales de UE „destinație europeană de excelență”

„M-au fascinat întotdeauna povestile oamenilor care au făcut cu adevărat ceva in viata! In spatele succesului sau al reuşitelor acestora se afla deseori drame cumplite, suferinţe inimaginabile, curaj nebun, lupta permanenta cu constrângerile sociale si cu cele morale, pasiuni uluitoare si voinţa de nezdruncinat! Sunt foarte mulţi romani in tara si in afara ei cu povesti de viata care pot însufleţi, pot motiva foarte mulţi tineri debusolaţi si părăsiţi de un sistem care a dat faliment de mult! De ani buni ma gândesc ce sa fac pentru a promova astfel de exemple, cum sa fiu mai aproape de „oamenii extraordinari”! Voi merge, daca va fi nevoie, in cele mai îndepărtate colturi ale lumii pentru compatriotii noştri care au dezvoltat afaceri de succes, care au performante artistice, ştiinţifice, sportive sau de alta natura, insa nu au fost descoperiţi sau apreciaţi de tara lor ! ” Romani de Poveste”, meritaţi sa fiţi parte a unui proiect extraordinar!”, a scris Madalin Ionescu.

Vezi și Sevil Shhaideh alocă 12 milioane pentru Teleorman! Investiția este halucinantă – vezi pe ce dă banii

TAGS

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similareNu uitaţi să daţi „Like”. În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.