sursa foto:  Google

Magistrații au luat decizia, Vlad Pascu rămâne după gratii! A patra tentativă a criminalului de a scăpa de închisoare a eșuat!

Autorul accidentului de la 2 Mai, în care au decedat doi tineri, a încercat să scape de arestul preventiv. Magistrații au judecat vineri cererea de eliberare din arest și mutare în arest la domiciliu a lui Vlad Pascu.

Tânărul care a condus drogat și a curmat viețile a două persoane, a încercat să scape de arestul preventiv. Cererea formulată de avocații lui Vlad Pascu privind schimbarea arestului preventiv în arest la domiciliu a fost respinsă de Judecătoria Mangalia. În cadrul ședinței de vineri, 9 februarie, Judecătoria Mangalia a analizat cererea lui Vlad Pascu de modificare a măsurii arestului preventiv, iar instanța a hotărât să respingă solicitarea inculpatului Matei Vlad Pascu de a schimba măsura preventivă, motivând că aceasta este neîntemeiată conform prevederilor legale. Măsura poate fi contestată de Vlad Pascu.

Magistrații au stabilit că arestul preventiv al inculpatului este legal și temeinic, în conformitate cu dispozițiile Codului de Procedură Penală, menținând astfel această măsură. Nu este pentru prima dată când avocații lui Vlad Pascu încearcă diferite tertipuri, pentru a-l scăpa din închisoare pe autorul tragediei de la 2 Mai, însă de fiecare dată, judecătorii au respins cererile formulate.

Toată familia Pascu se află în vizorul procurorilor

Vlad Pascu, împreună cu tatăl și cu mama sa, sunt acuzați de procurorii DIICOT de trafic de droguri, determinarea unei persoane să dea declarații mincinoase sau să nu prezinte probe și punerea la dispoziție a locuinței pentru consum de droguri. Acest dosar se află pe mâna judecătorilor de la Tribunalul București. Miruna Pascu, mama șoferului drogat care a ucis doi oameni pe 19 august la 2 Mai, a ajuns în arest după ce a încercat să șantajeze martorii din dosar. Singurul care se află în libertate este capul familiei, Mihai Pascu el fiind acuzat de deținere ilegală de muniție, aflându-se sub control judiciar.

„S-a reținut că inculpatul a cumpărat, în mod repetat astfel de substanțe, în vederea consumului propriu, dar și pentru a le pune la dispoziția altor consumatori, cu ocazia unor petreceri private, organizate la domiciliul său”, arată DIICOT

Vlad Pascu se află în arest din data de 19 august și este acuzat de ucidere din culpă, după doi tineri loviți de mașina lui au murit pe loc. De asemenea este acuzat de vătămare corporală din culpă, conducere sub influența substanțelor interzise și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea organelor de poliție.

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare