sursa foto:  stiripesurse.ro

Mai atacă un jurnalist! După ce i-a „turnat” pe Sorina Matei, Tăpălagă și Turturică, fostul ofițer SRI lansează un nou ASALT

Fostul ofițer al Serviciului Român de Informații, Daniel Dragomir, a dezvăluit zilele trecută că jurnaliștii Sorina Matei, Dan Tăpălagă și Dan Turturică intrau adesea în biroului fostului prim-adjunct SRI, Florian Coldea.

Coldea a ieșit, în sfârșit, la rampă marți, după scandalul care a urmat după dezvăluirile lui Sebastian Ghiță. Fostul șef operativ SRI a oferit, în exclusivitate, un interviu pentru site-ul Ziare.com.

Acum, Dragomir o atacă pe jurnalista Ioana Ene Dogioiu, de la publicația menționată, susținând că era favorită la Spa Pescariu, ca și Florian Coldea.

Vezi și Cea mai IEFTINĂ farmacie a ÎNCEPUT ATACUL! Ce brand străin ÎNLOCUIEȘTE într-un mall din București

„Urmare a „interviului” acordat de SRL Coldea la UM Ziare.com solicit site-ului să prezinte proba realizării „interviului”-audio sau video.
Ca să știm cu cine vorbim.
Le atrag atenția să nu „refacă” interviul după această solicitare pentru că s-ar îndrepta spre zona penală.
În funcție de răspuns voi adopta măsurile legale care se impun.
Eu am vorbit public. Live.
Îl invit pe SRL Coldea să nu se mai ascundă în spatele PR-ului. Să iasă public live dacă are ceva de spus.
Later edit. Asta dacă „interviul” nu a avut loc la Spa la Pescariu. Doamna Dogioiu e favorită pe acolo. Și SRL Coldea, dar din cu totul alte motive. Mai pământești”, scrie Dragomir, pe Facebook.

Vezi și Lovitură de teatru în scandalul ouălor expirate vândute de Kaufland! Ce ar urma să pățească autoarea filmării

Imagini ce vor revolta milioane de români! Ce gigant este acuzat că are la vânzare ouă expirate, vopsite, cu data de expirare schimbată

VĂDUVA rupe tăcerea – FALSURI, abuzuri și MINCIUNI instrumentate de Alexander Adamescu (documente)

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare