sursa foto:  dollo.ro

Cea mai IEFTINĂ farmacie a ÎNCEPUT ATACUL! Ce brand străin ÎNLOCUIEȘTE într-un mall din București

Vești bune! Firmele românești au început să le înlocuiască pe cele străine în centrele comerciale bucureștene. Majoritatea locuitorilor Capitalei, atunci când își ridică rețetele, optează pentru acest loc, cunoscut ca fiind cea mai ieftină farmacie din București.

Este vorba de Farmacia Tei. Afacerea care este controlată de antrepre­noarea Roxana Maftei intră cu o farmacie şi un magazin Bebe Tei în Plaza Mall, în locul brandului Debenhams, retailerul britanic de modă care a închis toate magazinele pe care le avea în Romania la începutul lui 2017.

Mai mult, pe site-ul farmaciei au și apărut anunțuri de angajare pentru posturi de farmacist și asistent farmacie. Antreprenoarea a dezvăluit, pentru Ziarul Financiar, faptul că cifra de afaceri, în primele şase luni din 2017, pentru Farmacia Tei, a fost de 141 de milioa­ne de lei.

Mai mult ea a precizat că, la finalul acestui an, se va vedea creşterea în urma strategiei de extindere a retailerului farmaceutic prezent în piaţă cu încă o farmacie în cartierul Dristor, o farmacie în bulevardul Tei şi un magazine Bebe Tei în centrul comercial Sun Plaza.

Vezi și Lovitură de teatru în scandalul ouălor expirate vândute de Kaufland! Ce ar urma să pățească autoarea filmării

Imagini ce vor revolta milioane de români! Ce gigant este acuzat că are la vânzare ouă expirate, vopsite, cu data de expirare schimbată

VĂDUVA rupe tăcerea – FALSURI, abuzuri și MINCIUNI instrumentate de Alexander Adamescu (documente)

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare