sursa foto:  playtech.ro

Marcel Ciolacu: ‘Generația actuală a luat o țară distrusă de comunism și a dus-o în UE și NATO. Avem o șansă extraordinară să îndeplinim total visul european și să aderăm la spațiul Schengen’

Preşedintele Camerei Deputaţilor, liderul PSD Marcel Ciolacu, a declarat în mesajul transmis de Ziua Naţională că ”avem o şansă extraordinară să îndeplinim total visul european şi să aderăm la Schengen”.

Speranța acestei națiuni stă în copiii săi! Delia, un copil minunat de 10 ani, mi-a dăruit astăzi o broșă tricoloră cu România făcută de mânuțele ei.
O voi purta astăzi cu mare mândrie cu gândul la energia acestei generații care va duce România acolo unde merită și îi este locul. La fel cum acum 104 ani, generația de atunci a înțeles că doar prin unitate putem să ne îndeplinim visul de a trăi cu toții într-o singură țară.
Generația actuală a luat o țară distrusă de comunism și a dus-o în Uniunea Europeană și NATO. Avem o șansă extraordinară să îndeplinim total visul european și să aderăm la spațiul Schengen. Depinde doar de noi!
Pentru Delia, pentru toți copiii acestei națiuni, trebuie și noi să stăm uniți și să trecem peste toate provocările la care suntem supuși de un război ilegal chiar la granițele noastre și de toate crizele suprapuse pe care le-a cauzat.
Avem această datorie, pentru ca viitoarea generație să poată construi pe o fundație mult mai solidă !
La mulți ani, România! La mulți ani, români!”, a scris Marcel Ciolacu, pe pagina sa de Facebook.

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare