sursa foto:  facebook

Marcel Ciolacu, ieșire fulger: ‘Sunt convins că noua majoritate democrată va permite Statelor Unite să continue să rămână un model de democrație’

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, le-a urmat pe pagina sa de Facebook, mult succes, lui  Joe Biden și Kamala Harris’.

”Salut preluarea mandatului de Președinte al Statelor Unite ale Americii de către Joe Biden.
Planul economic și social al noii administrații americane, din care pot învăța și guvernanții din România, se ridică la 1,9 trilioane de dolari și cuprinde printre altele creșterea salariului minim la 15 dolari / oră, acordarea unui sprijin financiar fiecărei familii pentru stimularea consumului, creșterea finanțării pentru campania de vaccinare și educație, proiecte mari de infrastructură și modernizarea economiei. Mai exact măsuri economice propuse și de PSD și atacate în mod repetat de alianța PNL-USR.
Cel de-al 46-lea președinte al SUA și-a propus ca Statele Unite să revină în Acordul de la Paris privind schimbările climatice, să revigoreze parteneriatul transatlantic și să joace un rol activ în NATO, element esențial pentru România.
Sunt convins că noua majoritate democrată va permite Statelor Unite să continue să rămână un model de democrație și ne dorim ca parteneriatul cu România să fie extins și benefic ambelor părți.
Mult succes, Joe Biden si Kamala Harris!”, a scris marcel Ciolacu pe Facebook

Citește și:

Guvernul pregătește o nouă ordonanță! Veste pentru toți șoferii din România

Lucian Bode își ia secretara după el! ‘Blonda lui Boc’ ajunge la Ministerul de Interne!

O nouă lovitură pentru Guvern! Polițiștii refuză să mai verifice persoanele izolate/carantinate la domiciliu

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare