sursa foto:  playtech.ro

Marcel Ciolacu, ieșire în forță: ‘Nu vom permite lăsarea în paragină a patrimoniului național!’

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu  precizează pe pagina sa de Facebook, ”După ce au alocat Educației cel mai mic buget din ultimii 30 de ani și au tăiat 11% de la Sănătate, vor să distrugă și tot ce are legătură cu credința acestui neam!”
”Anul trecut nu ne-au lăsat nici măcar să luăm lumină în seara de Paște! Ne-au interzis accesul în biserici. Ne-au pus #credința la grea încercare, aruncând asupra românilor un potop de amenzi și învrăjbind tinerii contra bătrânilor.
Anul acesta continuă atacul la fibra noastră națională. Vor să lase în paragină sute de lăcașuri de cult, multe dintre ele aflate nu doar în patrimoniul național, dar și în patrimoniul universal, prin tăierea cu 90% a investițiilor în conservarea și protejarea acestora!
După ce au alocat #Educației cel mai mic buget din ultimii 30 de ani și au tăiat 11% de la #Sănătate, vor să distrugă și tot ce are legătură cu credința acestui neam!
Nu vom permite lăsarea în paragină a patrimoniului național! Nu puteți să distrugeți credința,
demnitatea și tradițiile acestui popor!”, a scris Marcel Ciolacu pe Facebook

Citește și:

Lucian Bode o dă pe față! Și-a adus colegul de liceu la butoanele Ministerului de Interne

Sălajul pune stăpânire pe MAI! Ministrul de Interne, Lucian Bode, șeful Jandarmeriei, Alin Mastan, și subsecretarul Ovidiu Șandor sunt din Sălaj

Raluca Turcan, anunțul momentului pentru toți pensionarii: Cu cât vor crește pensiile în 2021

Ar putea fi o imagine cu în aer liber, monument şi text care spune „PSD NU-I VOM LĂSA SĂ NE DISTRUGĂ CREDINȚA!”

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare