sursa foto:  stiripesurse.ro

Lucian Bode o dă pe față! Și-a adus colegul de liceu la butoanele Ministerului de Interne

Ministrul de Interne, Lucian Bode, l-a numit director de Cabinet pe fostul său coleg de liceu, Marius Florin Mihăilă, fostul rector de la Academia de Poliție.

Informația a fost publicată inițial de sindicaliștii de la Diamantul, după cum scriam AICI.

De asemenea, și jurnalista Emilia Șercan susține că „protectorul plagiatorilor din Academia de Poliție, Marius Florin Mihăilă, a devenit directorul de cabinet al ministrului Lucian Bode începând cu 9 februarie”.

Nici ministrul de Interne, Lucian Bode, și nici noul său director de cabinet, Marius Mihăilă, nu au răspuns la telefon și la mesajele trimise pentru a-și exprima un punct de vedere”, scrie Șercan, într-un articol publicat pressone.ro.

Precizăm că informația a fost confirmată și de surse ale Bugetul.ro.

Astăzi Bugetul.ro v-a dezvăluit că Sălajul a pus, practic, stăpânire pe Ministerul de Interne. Odată cu această numire, își întărește controlul asupra MAI-ului, Mihăilă fiind și el originar din județul Sălaj, mai exact din Șimleu Silvaniei.

Amintim că șeful MAI, Lucian Bode, șeful Jandarmeriei Române, colonelul Alin Mastan, și locotenent-colonelul Ovidiu Șandor, subsecretar de stat în MAI, sunt din județul Sălaj.

Foro: Magazin Sălăjean

Pila lui Bode vine director al directiei de cabinet in MAI ( fostul post al lui Berbeceanu)! Cica deja ar fi fost numit, dar se intarzie anuntul oficial de frica sa nu apara comentarii critice in presa. Ce inseamna sa te loveasca norocu’ sa ai un coleg de clasa ajuns ministru!”, au anunțat ieri sindicaliștii din Poliție.

Vezi și

Sălajul pune stăpânire pe MAI! Ministrul de Interne, Lucian Bode, șeful Jandarmeriei, Alin Mastan, și subsecretarul Ovidiu Șandor sunt din Sălaj

Raluca Turcan, anunțul momentului pentru toți pensionarii: Cu cât vor crește pensiile în 2021

Transparența a fost bună doar în campanie! Vicele USR, scandalizat că șeful ANPC face controale la care invită presa!

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare