sursa foto:  qmagazine.ro

Marcel Ciolacu îi dă replica lui Cătălin Drulă după ce a cerut demiterea conducerii ASF: ‘Demersuri populiste. Există o procedură, dar există și niște legi în România’

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a catalogat drept ”populiste” demersurile Opoziţiei privind demiterea conducerii Autorităţii de Supraveghere Financiară, declarându-se convins că Parlamentul va lua deciziile corecte în perioada următoare.

Președintele Camerei Deputaților a punctat că ”momentan, cei 100.000 de oameni care au dosare de daune la Euroins aşteaptă o rezolvare. Cred că aceasta este urgenţa”

Sunt ferm convins că Parlamentul va lua deciziile corecte”

Noi vorbim despre nişte autorităţi de reglementare cu adevărat subordonate Parlamentului. Există o procedură, dar există şi nişte legi în România. Eu înţeleg demersurile populiste ale Opoziţiei. Nu am nicio problemă, le respect. E normal să fie aşa. Trăim într-un stat democratic.

Cred că românii, în acest moment, chiar dacă este nevoie de anumite demiteri, nu aşteaptă ca prima reacţie să fie demiterile. Sunt ferm convins că Parlamentul va lua deciziile corecte în perioada următoare. Momentan, cei 100.000 de oameni care au dosare de daune la compania respectivă (n.r. – Euroins) aşteaptă o rezolvare. Cred că aceasta este urgenţa”, a spus vineri, la Piteşti, Marcel Ciolacu.

Preşedintele Uniunii Salvaţi România (USR), Cătălin Drulă, a declarat vineri, la Bistriţa, că a fost depusă la Parlament o cerere de revocare a întregii conduceri a Autorităţii de Supraveghere Financiară, după retragerea autorizaţiei de funcţionare a societăţii Euroins, considerând că este vorba despre „o nouă ţeapă pe piaţa de asigurări” la care ASF ar fi fost complice. Drulă a spus că aşteaptă ca această cerere de revocare să fie votată şi de către liderul PSD, Marcel Ciolacu, şi parlamentarii social-democraţi, informează agerpres.ro.

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare