sursa foto:  b1.ro

Marcel Vela, anunț de ultim moment! Noi investiții din partea Guvernului. Cum vor fi cheltuiți banii

Ministrul de Interne Marcel Vela a declarat că Guvernul a adoptat o hotărâre care aprobă nota de fundamentare referitoare la necesitarea efectuării cheltuielilor pentru proiectul „Viziune 2020”.

 

Acest proiect are o valoare totală de 3,2 miliarde de lei, din care 2,7 miliarde sunt fonduri europene, susține ministrul de Interne.

 

„Proiectul vizează creșterea nivelului de pregătire pentru o reacție rapidă și eficientă la dezastre a echipajelor de intervenție”, a spus Marcel Vela.

 

Prin acest proiect urmează să fie achizționate, printre altele, 60 de autospeciale de descarcerare, 276 de autospeciale de stingere, 33 de centre de comunicații, 42 de autospeciale de primă intervenție, o navă multirol, trei șalupe multirol și un centru național de răspuns la dezastre.

„Sunt prevăzute în această sumă de 3,2 miliarde de lei și un număr de 12 elicoptere. Șase elicoptere ușoare, deja în formă de achiziție și livrare, iar șase elicoptere medii și grele pentru uscat și pentru zona maritimă, care sunt în prezent în procedură de negociere competitivă”, a mai spus Marcel Vela.

Citește și:

Sebastian Ghiță dă lovitura! Sistemul judiciar din România, pus la pământ. Dosarul se va rejudeca de la zero

Pensiile vor fi recalculate! Cine beneficiază de măriri

E oficial! Amenzi sau închisoare pentru cei care încalcă această lege

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare