sursa foto:  ziare.com

Marcel Vela îl avertizează pe noul prefect al Capitalei: ‘Este o perioadă dificilă’

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a declarat, vineri, că pentru Traian Berbeceanu va urma o perioadă dificilă în funcţia de prefect al Capitalei, el urmând să gestioneze organizarea alegerilor parlamentare în Bucureşti sau tot ce ţine de probleme de protecţie sanitară.

Vela a participat la ceremonia de depunere a jurământului de către noul prefect al Capitalei.
„Este un moment important pentru Capitala României, pentru instituţia Prefectului Municipiului Bucureşti. Începând de astăzi, noul prefect, Traian Berbeceanu, va gestiona tot ceea ce ţine de administrarea problemelor din municipiul Bucureşti care intră în atribuţiile Instituţiei Prefectului. Este o perioadă dificilă, complicată, în care domnia sa (…) va trebui să se ocupe de organizarea alegerilor în Bucureşti şi de gestionarea tuturor problemelor care ţin de protecţia sanitară, de protejarea populaţiei împotriva infecţiilor cu noul coronavirus”, a spus Vela, la ceremonia de învestire.

Traian Berbeceanu a fost numit în funcţia de prefect al municipiului Bucureşti printr-o hotărâre de guvern publicată joi seară în Monitorul Oficial.

Berbeceanu îl înlocuieşte în funcţie pe Gheorghe Cojanu.

Citește și:

Uluitor! Din ce fac bani generalii Silviu Predoiu, Florian Coldea, Dumitru Dumbravă și Petre Tobă

Dezvăluire-bombă a lui Gheorghe Piperea! Cum face bani doctorul Virgil Musta din testarea pentru Covid

E oficial! Vârsta de pensionare va fi redusă pentru o anumită categorie

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare