sursa foto:  jurnalulolteniei.ro

Mare atenție! Mâine e ultima zi în care vă mai puteți înscrie pentru a obține unul din cele peste 2.000 de posturi scoase la concurs de Poliția Română, prin încadrare directă, din sursă externă

La finalul lunii iunie, Poliția Română a scos la concurs peste 2.000 de posturi de agenți și ofițeri de poliție, precum și de personal contractual, prin încadrare directă, din sursă externă.

Mâine, 12 iulie, e ultima zi în care vă mai puteți înscrie la concurs. Concret, este vorba despre 2.212 posturi de agenți, ofițeri de poliție și de personal contractual.

Înscrierile s-au făcut de la 29 iunie, inclusiv în zilele nelucrătoare, iar mâine, 12 iulie, va fi ultima zi în care dosarele de înscriere mai sunt acceptate.

Trebuie precizat că dosarul de înscriere trebuie să fie complet până la data de 12 iulie. Ulterior, nu mai pot fi depuse documente.

Unde se caută oameni?

Posturile scoase la concurs sunt în specialitățile investigarea criminalității economice, rutieră, ordine publică, cazier judiciar, statistică şi evidenţe operative, comunicații și informatică, logistică, financiar, resurse umane, structura de securitate, criminalistică, cercetarea şi prevenirea criminalității, reţinere şi arestare preventivă, acţiuni speciale, poliţie transporturi, psihosociologie şi siguranţă şcolară, informare şi relaţii publice, pregătire profesională, protecţia animalelor și implementare proiecte, a transmis Poliția Română.

Informații complete cu privire la posturile existente, programul înscrierilor, condițiile de participare, documentele necesare și modalitățile de desfășurare a concursurilor se regăsesc pe site-ul oficial al Poliției Române, secțiunea Carieră – Posturi scoase la concurs: https://www.politiaromana.ro/ro/cariera/posturi-scoase-la-concurs.

În perioada 8 – 29 august a.c., se va desfășura proba eliminatorie de evaluare a performanței fizice, respectiv proba practică, în funcție de posturile pe care candidează, dacă este prevăzută o astfel de probă.

La data de 3 septembrie 2022, va fi desfășurată proba scrisă, de tip test grilă.

Trebuie menționat că angajările în sistemul public au fost sistate de la 1 iulie. Dat fiind că aceste concursuri au fost demarate la finalul lunii iunie, în baza acestora se mai pot face angajările care fac subiectul acestui articol.

 

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare