sursa foto:  news bucovina

Mare atenție! Se dau amenzi uriașe dacă aveți așa ceva în mașină

Șoferii trebuie să fie atenți! Noul Cod Rutier nu mai permite acestora să aibe aceste obiecte în mașină! În caz contrar, amenzile sunt destul de mari.

Este vorba despre cruciulițele lipite pe parbriz. Șoferii din Romania riscă să plătească foarte mulți bani și să le fie scăzute și puncte. În acest mod, conducătorii auto sunt avertizați să nu își mai pună diverse obiecte pe parbrizul mașinii.

Este interzisa si folosirea de folii neomologate, icoane, jucarii sau CD-uri atarnate de oglinda retrovizoare in scop „antiradar”. In caz contrar, sanctiunile sunt destul de drastice.

Autoritatile au luat masuri in acest sens deoarece tot mai multi soferi au obiceiul sa-si incarce parbrizul cu foarte multe cruciulite sau obiecte religioase.

La inceputul acestui an, doar in Capitala, sase soferi au fost amendati pentru savarsirea acestei contraventii. Ei s-au ales cu amenzi de pana la suma de 2.900 de lei. Totodata, alti 275 de conducatori auto au fost surprinsi cu folii neomologate pe masini, scrie ciao.ro

Citește și

EXCLUSIV Fostul șef al Poliției Caracal și soția sa, proaspăt pensionați, au încercat să-și ascundă veniturile?

Bugetarii vor primi un nou bonus! Cine sunt cei norocoși

EXCLUSIV Remus Rădoi aruncă-n aer subiectul legăturii dintre clanurile din Caracal și politicienii de Olt

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare