sursa foto:  https://www.cotidianul.ro

EXCLUSIV Remus Rădoi aruncă-n aer subiectul legăturii dintre clanurile din Caracal și politicienii de Olt

Omul de afaceri Remus Rădoi aruncă-n aer subiectul legăturii dintre clanurile interlope din Caracal și politicienii de Olt.

Rădoi a declarat, pentru Bugetul.ro, că, din câte știe el, nu există legături între clanurile interlope și politicieni.

Totuși, el a precizat că interlopii au încercat să intre în contact cu politicienii, însă aceștia din urmă au reușit să se țină departe de afacerile necurate ale clanurilor.

Pe de altă parte, în ceea ce privește legătura dintre clanurile interlope din Caracal și politicieni, jurnalista Sorina Matei a prezentat, la începutul lunii august, un document semnat de Paul Stănescu, baron PSD de Olt, pe vremea când era președintele Consiliului Județean Olt.

Potrivit documentului, Stănescu dădea aviz favorabil unei afaceri cu panouri fotovoltaice, al cărei beneficiar a fost liderul clanului Oacă, Nicușor Oacă.

Remus Rădoi a spus, pentru Bugetul.ro, că de afacerea în cauză ar fi beneficiat, de fapt, niște cetățeni străini și că Oacă ar fi fost, în realitate, un pion al acestora.

Vezi și SURSE Răsturnare de situație în cazul copiilor care ar fi fost ținuți în sclavie la Vișeu de Sus! Colaborare cu Poliția de Frontieră și cu autoritățile din Germania

Dezvăluire. Fiul unui general comunist, ajuns lider USR-PLUS!

Lovitură dură! Olguța Vasilescu trage semnalul de alarmă- Ce salarii ar putea fi tăiate

 

 

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare