sursa foto:  turdanews.ro

Mare atenție!Toți românii sunt vizați-Riscați să fiți amendați pentru asta

Toți românii sunt vizați! Toți cei care locuiesc sau vizitează Clujul și încalcă această regulă ar putea primi amenzi.

Cei care sunt certaţi cu apa şi săpunul, sau care provoacă scandal, trasportă lucruri urât mirositoare sau se urcă în mijloacele de transport în comun vor fi amendați.

Noul regulament privind normele de conduită în mijloacele de transport în comun ale Companiei de Transport Public Cluj se află în dezbatere publică. Proiectul fi consultat pe pagina de internet a Primăriei Cluj-Napoca până joi, 14 martie, pentru ca ulterior să fie supus aprobării Consiliului Local, potrivit adevarul.

Noul regulament propune sancţiuni dure pentru pasagerii care nu se vor conforma. Spre exemplu, călătorii îmbrăcaţi în haine murdare şi urât mirositoare vor risca amenzi cuprinse între 100 de lei şi 200 de lei. Sancţiuni vor risca şi cei care vor transporta bagaje urât mirositoare sau cei care se vor urca în mijloacele de transport public cu bicicleta.

Amenzi şi mai mari vor plăti cei care vor insulta angajaţii Companiei de Transport Public, şoferi şi controlori, precum şi cei care vor provoca scandal în mijloacele de transport în comun. În acest caz, amenzile pot ajunge până la 300 sau chiar 400 de lei.

Regulamentul, dacă va fi adoptat în această formă, prevede sancţiuni şi pentru cei care încearcă să ţină deschise uşile mijloacelor de transport în comun în timpul mersului sau le forţează pentru a se da jos între două staţii.

Vezi și:

EXCLUSIV Acuze grave la adresa aliaților lui Liviu Dragnea! Rolul serviciilor secrete

Mutarea anului 2019! Gigantul Kaufland vrea să cumpere unul dintre cele mai cunoscute lanțuri de magazine de pe piață

Mare atenție! Lista sporurilor la pensie în funcție de vechimea în muncă a fost publicată

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare