sursa foto:  antena3.ro

Marius Budăi, ministrul Muncii, anunță că se ține de cuvânt! ‘Extindem acum categoriile de beneficiari care vor primi, în acest an, de patru ori, ajutorul pentru alimente!’

Ministrul Muncii și Solidarității Sociale, Marius Budăi, anunță că astăzi Guvernul Ciucă a aprobat Ordonanța de Urgență prin care se stabilește că persoanele cu venituri reduse vor primi ajutor, pentru achiziționarea de alimente.

Șeful Ministerului Muncii spune că, după ajutorul acordat pensionarilor și persoanelor cu dizabilități la început de an, acum extinde categoriile de beneficiari.

Persoanele cu venituri reduse ar urma să primească, în acest an, „de patru ori, ajutorul pentru alimente”, afirmă Marius Budăi.

SPRIJIN PENTRU ROMÂNIA

Astăzi am aprobat în Guvern Ordonanța de Urgență prin care se stabilește că persoanele cu venituri reduse vor primi ajutor, pentru achiziționarea de alimente.

În pofida tuturor comentatorilor și postacilor de pe margine, care, atunci când au guvernat, nu au fost în stare să demonstreze nimic, PSD se ține de cuvânt!

Am acordat ajutor pensionarilor și persoanelor cu dizabilități la început de an, extindem acum categoriile de beneficiari care vor primi, în acest an, de patru ori, ajutorul pentru alimente!”, transmite Marius Budăi.

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare