sursa foto:  express.co.uk

‘Măsuri drastice’! Cum ar putea fi monitorizați cei aflați în carantină sau izolare din cauza coronavirusului

Senatorul PMP, Lucian Iliescu, solicită Ministerului de Interne să ia măsuri drastice în ceea ce îi privește pe cei aflați în carantină sau izolare din cauza coronavirusului.

”Am urmărit materialele de presă în care niște inconștienți încalcâ cu bună știință regulile de carantină și autoizolare impuse de autorități și umblă liberi. Dacă acești indivizi nu conștientizează că sunt o “bombă” la adresa tuturor cetățenilor acestei țări, autoritățile ar trebui să ia măsuri drastice.
Pe această cale SOLICIT Ministrului de Interne ca toți cei aflați în carantină sau autoizolare să fie monitorizați prin BRATARI ELECTRONICE. Stiu ca e un efort uriaș din punct de vedere economic, dar sa nu uitam câți bani cheltuie statul cu fiecare persoana infectata aflată pe patul de spital. Achiziția de brățări electronice se impune imediat și orice zi de întârziere reprezintă un atentat la siguranta noastra a tuturor! Doar cu măsuri drastice și imediate vom putea lupta cu această epidemie răspândită în primul rând de cei inconștienți și iresponsabili.”, scrie Lucian Iliescu.

 

 

Vezi și:

EXCLUSIV Cine finanțează partenerul ‘pro-bono’ al Guvernului Orban 2

Un medic român trage semnalul de alarmă: Vor veni pacienți infectați care nu vor putea fi testați! Vor muri fără diagnostic

În plină isterie de coronavirus, Protecția Consumatorului cere 3 măsuri urgente: Amânarea plății facturilor la utilități și a ratelor bancare, precum și amânarea executărilor silite

TAGS

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare