sursa foto:  ciao.ro

Medicul Monica Pop: ‘S-a gândit cineva că ar putea fi o bună alternativă? Sunt copii și adulți care fac alergie la măști!’

Doctorul Monica Pop, managerul Spitalului de Urgențe Oftalmologice din Capitală, a afirmat că în cazul elevilor, măștile de protecție trebuiau schimbate cu viziere.

 

”VIZIERE CONTRA MĂȘTI!

ELEVILOR LE-AR FI MULT MAI UȘOR CU VIZIERE ÎN LOC DE MĂȘTI! E ȘI MULT MAI FIZIOLOGIC! SE POATE RESPIRA MAI BINE, ACOPERĂ ȘI OCHII ȘI NASUL ȘI GURA ! IAR VARIANTA AR FI ȘI MULT MAI IEFTINĂ, DECÂT SUME IMENSE PENTRU SUTE DE MILIOANE DE MĂȘTI!

S-a gândit cineva că ar putea fi o bună alternativă? Poate cea optimă? Sunt copii și adulți care fac alergie la măști! Am văzut destui! Măștile trebuie schimbate des,, după recomandări, numărul. lor este imens iar cheltuielile, enorme!
Vizierele au avantaje multiple, acoperă și apără și ochii și nasul și gura! În plus, permit respirația fără probleme, altfel și incomparabil cu cea prin mască! Și se distinge și figura purtătorului! NICI UN DEZAVANTAJ!


TREBUIA GÂNDIT din TIMP!”
, a scris medicul Monica Pop, pe pagina sa de Facebook.

Citește și:

Document. Nebunie! Guvernul Orban a luat-o razna! Se solicită prezentarea mortului, la eliberarea pașaportului

Cozmin Gușă, dezvăluiri incendiare despre fostul șef al SRI George Maior: ‘Face parte din Echipajul lui George Soros’

Revoltător! Fost șef de poliție, primit cu brațele deschise pe listele PNL, după ce a fost demis din cauza unui scandal între interlopi

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare