sursa foto:  Facebook.com

Medicul Monica Pop trage un puternic semnal de alarmă pentru români: ‘Sunt niște înșelătorii ordinare. Sunt și toxice și foarte periculoase’

Profesorul Monica Pop, fostul manager al Spitalului de Urgențe Oftalmologice din Capitală, atrage atenția românilor cu privire la suplimentele alimentare.

 

Medicul Monica Pop avertizează că suplimentele ”sunt și toxice și foarte periculoase”.

 

Este alertă din cauza reclamelor mincinoase la suplimentele alimentare care promit vindecări miraculoase pentru diverse afecțiuni și se cere chiar intervenția Guvernului. Patronatul producătorilor de medicamente din România cere de urgență reglementarea acestor suplimente, care pun în pericol sănătatea consumatorilor.

Printre altele, se cere interzicerea utilizării acestui superlativ și a unor formule exagerate precum ”miraculos”, ”revoluționar”, ”inovator”, ”salvator”.

 

Cei care promit vindecări miraculoase în urma folosirii acestor suplimente se folosesc adesea de imaginea unor medici cunoscuți din România.

Sunt primadona acestor nenorociți din acest punct de vedere. Pentru că eu `am inventat` medicamente care vindecă tot, care înlătură cataracta și glaucomul.

Sunt niște aberații și ei folosesc nume de medici mai cunoscuți.

”Sunt niște înșelătorii ordinare”

Oamenii trebuie să înțeleagă că toate aceste reclame sunt niște fake-uri, sunt niște înșelătorii ordinare și din păcate unii au căzut capcană și au cumpărat.

Să știți că nu sunt suplimente, ei le dau ca și când ar fi medicamente. Sunt și toxice și foarte periculoase”, a declarat Monica Pop, conform antena3.ro.

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare