sursa foto:  cotidianul.ro

Medicul Radu Țincu sare la gâtul lui Raed Arafat și al lui Vlad Voiculescu: ‘Trebuia să explice situația’

Radu Țincu, medic primar ATI la Spitalul Floreasca a declarat că evacuarea persoanelor de la Spitalul de Ortopedie Foișor în toiul nopții s-a făcut fără o justificare atât de urgentă.

”Sunt mai multe nerealități, însă adevărul este unul singur. Într-adevăr varianta dacă s-ar fi făcut ceva… nu s-a făcut. Realitatea e că acești oameni așteptau să fie preluați.

Evacuarea în toiul nopții s-a făcut fără o justificare atât de urgentă. Trebuia să fie o conferință de presă, ministrul Sănătății împreună cu Raed Arafat să explice situația. Acei pacienți care fuseseră operați au ieșit noaptea, au văzut camere și tunuri de lumină puse pe ei, este o subminare a intimității. Toată aceaată desfășurare de evenimente este extrem de nefericită. Nu ar fi trebuit să fie supuși unei asemenea situații”, a spus medicul Radu Țincu la Realitatea PLUS.

”În condițiile în care nu căzuse niciun bloc și nu era o urgență… Cred că aici a fost problema, necesitatea de a crește capacitatea la ATI în București este reală, însă modalitatea nu a fost corectă”, a mai spus medicul, informează realitatea.net

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare